Haptotherapeut, relatietherapeut
(06) 30 72 57 33
marleen@nissenhaptotherapie.nl

Marleen Nissen

Ik ben Marleen Nissen. Bij mij kun je terecht voor Haptotherapie en Relatietherapie.

Haptonomie heeft alles te maken met je gevoelsleven en hoe je met andere mensen omgaat.
Haptotherapie is erop gericht het voelen, denken en doen weer in balans te krijgen, en de klachten waar je mee komt te doen verdwijnen. De ingang daarbij is het voelen. Want je gevoel liegt niet. Het vertelt je veel over jezelf.

Ik maak hierbij gebruik van het gesprek, de aanraking, meestal van de rug, en van ervaringsgerichte oefeningen, waarmee je aan den lijve gaat ervaren wat er van binnen met je gebeurt en welke effecten dat dat heeft op jezelf.

In de relatietherapie gaat het om de verbinding met je partner. Als je de veilige verbondenheid met je partner dreigt kwijt te raken is dat heel verdrietig, een moeilijke tijd in je leven. Want als de liefde niet werkt heb je pijn.
In de therapie werken we toe naar herstel van emotionele verbondenheid tussen jullie beiden. De focus ligt hierbij op veiligheid in de relatie, vertrouwen en contact, en de obstakels die zich daarbij voordoen.
Ik maak hierbij gebruik van het gesprek, ervaringsgerichte oefeningen en EFT (Emotionally Focused Therapy).

Ik ervaar het iedere keer weer als heel bijzonder hoe ik een stukje in je/jullie leven mee mag oplopen en te zien dat er daadwerkelijk verandering heeft plaats gehad, dat het levensgeluk vergroot is, en de liefde voor jezelf of voor elkaar weer volop geleefd kan worden.

Als je nog meer over mij wilt weten kun je ook kijken op www.nissenhaptotherapie.nl 

Kosten per individuele sessie van 1 uur: € 92,-

Relatietherapie € 52,- per persoon.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor Haptotherapie in de aanvullende verzekering. Dit verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van jouw aanvullend pakket. Hier vind je een overzicht waarin van de meeste zorgverzekeraars is aangegeven in hoeverre ze Haptotherapie vergoeden. 

  • Lidmaatschap van Vereniging van Haptotherapeuten, nummer 664A
  • Lidmaatschap van Stichting EFT Nederland
  • AGB code therapeut: 90-048821
  • AGB code praktijk: 90-57314 
     
  • Niet tevreden over je behandelaar? Klachtenreglement