Ray Staring

Integratief jongerentherapeut (ECP)

Over mij

Mijn naam is Ray Staring. Als kickboksleraar ontdekte ik mijn plezier in werken met jongeren. Om deze passie te kunnen volgen stopte ik met topsport en mijn werk als manager. Ik heb vervolgens veel gewerkt met multiprobleemjongeren en moeilijk opvoedbare jongeren binnen scholen en jeugdzorgorganisaties. Deze jongeren kwamen door hun problemen vaak binnen instellingen waar diagnoses, behandelplannen en medicatie op de voorgrond stonden. Geen van hen voelde zich hierdoor geholpen. Ik wilde het anders doen en zocht een visie waarbij het écht om de jongere draait. Ik wilde een manier vinden waarbij jongeren in staat worden gesteld hun problemen op te lossen op hun eigen manier. Bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam was ik hiervoor op de juiste plek. Daar doorliep ik mijn opleiding integratieve psychotherapie met als specialisatie jongeren.

De vraag ‘waar kom je voor?’ is mijn vertrekpunt. Ik verplaats mij zo goed mogelijk in jou en waar jij voor komt. Samen met jou onderzoek ik wat jij wilt veranderen en welke stappen jij daarvoor kunt en wilt maken. Vaak is het van belang eerst iets ‘van binnen’ te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je omgaat met bepaalde gevoelens of gedachten. Daarna kun je gaan ontdekken hoe je in de ‘buitenwereld’ dingen anders gaat doen om je doelen te bereken. Bij dit alles begeleid ik de weg, jij doet het werk.

Therapie draait vaak om praten, maar soms sluit het beter aan vanuit beweging te ervaren. Daarom werk ik naast de locatie van het therapeutenhuis in een dojo in Groessen. Daar combineer ik mijn vechtsportachtergrond met mijn vaardigheden als coach en therapeut. Bijvoorbeeld wanneer je weerbaarder wilt worden of anders wilt leren omgaan met boosheid kan dit een ideale manier zijn.

Dit is mijn persoonlijke website: allforglory.nl

Tarieven

Integratieve therapie is een kortdurende vorm van therapie. Het streven is dat in 5 tot 15 sessies de gestelde doelen zijn behaald. Korter waar het kan, langer waar nodig.
 Het tarief is € 97,50 per therapiesessie of oudergesprek.

Dit is mijn persoonlijke website: allforglory.nl

Vergoedingen

Voor jongeren tot 18 jaar uit onderstaande gemeente is het mogelijk vergoed te worden vanuit de Jeugdwet. Hiervoor is verwijzing van de huisarts of het sociaal team nodig. All For Glory is gecontracteerd zorgaanbieder met de gemeenten: Duiven, Zevenaar, Westervoort, Arnhem, Rijnwaarden, Doesburg, Rozendaal, Lingewaard, Renkum, Wageningen en Overbetuwe.
Wat u niet vergoed krijgt valt onder de aftrekpost “specifieke zorgkosten” bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Dit is mijn persoonlijke website: allforglory.nl

Registraties

  • European Certificate for Psychotherapy (ECP)
  • Nederlands verbond van ECP-houders (NVECP), lidnummer 10102
  • Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT-nr: 445.14.A)
  • Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (registratienr. 103222R)
  • AGB code: 90-049083 / 94-061199
  • AGB code praktijk: 90-057536 / 94-061203
  • Kamer van Koophandel: 09166144

Niet tevreden over je behandelaar? Klachtenreglement