Lisetta Schenk

Haptotherapeut, relatietherapeut

Over mij

Ik ben Lisetta Schenk en ik werk sinds 2005 in het therapeutenhuis. Ik heb lang in een wetenschappenlijke omgeving gewerkt, maar na een omscholing tot reflexzonetherapeut ben ik in 2002 mijn eigen praktijk gestart. Vanuit dit vak merkte ik hoe belangrijk het is om werkelijke aandacht te krijgen en aangeraakt te worden. En ook wat er daardoor aan gevoelens los kan komen.

Mijn 4-jarige studie voor haptotherapie aan het ITH (Instituut voor Toegepaste Haptonomie) in Nijmegen heeft hier nog meer verdieping in gegeven. Gevoelens, relaties, verbinding, aanraking en geraakt worden, kortom, menselijk contact, zijn onderwerpen die me blijven fascineren, zowel in mijn werk als in mijn dagelijks leven.

Als ik mensen na afloop van de therapie vraag wat hen het meest heeft geholpen, dan hoor ik vrijwel altijd dat het de momenten waren in ervaringsgerichte oefeningen die voor verandering hebben gezorgd. Momenten waarbij voelbaar werd wat er van binnen gebeurd. Dat gevoel leren herkennen, wat het voor je betekent en er naar gaan handelen brengt altijd ontroerende momenten teweeg.

Het raakt me iedere keer weer als mensen meer vanuit hun gevoel gaan leven en dit bijdraagt aan het vergroten van hun levensgeluk.

Tarieven

Kosten per sessie van 1 uur

Individuele sessie: € 97,50
Relatietherapie: € 145,-

Deze tarieven zijn inclusief 21% BTW

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van haptotherapie in de aanvullende verzekering. Dit verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van jouw aanvullende pakket. Op de website van mijn beroepsvereniging kun je ook kijken of jouw verzekering haptotherapie vergoedt. NFG-vergoedingenoverzicht.

Relatietherapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Vermeld bij telefonisch informeren bij jouw zorgverzekeraar altijd mijn AGB-code: 90-027504

Omdat de therapie in het aanvullende pakket zit, gaan de kosten niet van je eigen risico af.

Registraties

  • Lidmaatschap Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (VIG) 6809057183
  • Licentienummer RBCZ 810018R
  • AGB-code therapeut: 90006452
  • AGB-code praktijk: 90027504
  • KvK: 09127835

Niet tevreden over je behandelaar? Klachtenreglement